Novellens språk Sonen kommer hem till sovande mor (incest mor/son)

8st Gillar novellen 8 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:vbsex den 7 juli 2018 | Lästid: ca8 min | Läst:175gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Egen erfarenhet, Incest

Johannes kom hem halvfull efter en lördag sommarkväll med polarna. I lägenheten fanns bara hans 42-åriga mamma.

Johannes kollade köket för att ta reda på om hans mamma ställt fram något att äta som hon brukade göra när han var ute på en krogrunda.
En smörgås och juice satt perfekt efter åtskilliga öl tidigare på kvällen. Klockan var nu runt 01.00 och han gick till toan för att slänga av sig allt utom kallingarna. Det blev en snabb tandborstning och ansiktstvätt och sen marsch mot grabbrummet.

Han gick med snabba steg mot sitt rum för att få sova. Men bara några meter från hans eget rum fanns hans mamma sovrum och dörren stod som vanligt öppen nattetid. Han stannade till precis i dörröppningen. Det var en sommarkväll och ganska ljust i lägenheten, därför gick det att se konturerna tydligt av hans mamma från den position Johannes stod.
Han svalde till när han såg hans mor ligga i sin 225x225 cm säng med sitt täcke liggande bredvid sig. Johannes hjärta började slå hårt och snabbt ...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...