Novellens språk Vad skulle freud ha sagt - första samtalet

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:pacific oceans den 22 april 2018 | Lästid: ca25 min | Läst:54gånger | 1 Kommentarer
Kategorier: Egen erfarenhet

VAD SKULLE FREUD HA SAGT - FÖRSTA SAMTALET
Det här är den första dialogen med en vacker psykolog. Novellen rör sig övergripande kring tidiga sexuella upplevelser hos huvudkaraktären.Jag satte mig ner i fåtöljen. Mitt emot mig satt en blond kvinna, en psykolog vid namn Jolanda. Ett mörkbrunt soffbord i teak var det enda som skilde oss åt, det doftade svagt av någon blommig parfym.

-Välkommen Roger, vi kommer att träffas vid några tillfällen för att se om vi kan komma någonstans med ditt, låt oss säga, minst sagt dynamiska sexliv, sa Jolanda och log lite avmätt mot mig.

Jag lade märke till att hennes vita tänder såg lika välvårdade ut som resten av henne och speciellt den diskreta men välgjorda sminkningen imponerade. När hon talade avslöjade hennes brytning att hon inte var svensk i grunden, kanske spansk?

-Har du gjort din läxa Roger?

Jag lade mina anteckningar på bordet och nickade. Vi hade haft kontakt per mail innan och jag hade fått i uppgift att skriva ner nå...

Logga in för att läsa hela novellen


Kommentarer


Krister

Krister | den 17 juni 2018 06:55
Intressant läsning :) Verkligen fantasifullt skrivet. Läser gärna fler historier av denna sorten