Novellens språk Livet på landet

2st Gillar novellen 2 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca70 min | Läst:17gånger | 1 Kommentarer
Kategorier: Djur

Min fru och jag har varit gifta i 25 år och har alltid haft ett något, inte udda, men speciellt sexliv. Annette, min fru, är 45 år och efter ha fött fyra barn är hon hon bbw. Hon är 1,58 lång och väger runt 85-90 kg.

Vi driver en verkstad ute på landet och klarar oss bra på den. Annette växte upp på en gård och har alltid haft hästar och kor omkring sig tills hon träffade mig, vi gifte oss och flyttade hit.

Berit är en av våra stamkunder. Hon är 55 år fyllda och kör en gammal pickup som går sönder ungefär en gång i månaden eller så. Vi har lärt känna henne rätt väl och blivit något av lite vänner. Berit har en liten gård strax utanför vårt samhälle där hon föder upp miniatyrhästar. Hennes man, som dog för fem år sedan, använde dem till den årliga paraden och på höstmarknaden att köra runt med häst och vagn. Berit föder fortfarande upp dem, men säljer dem nu istället.

Jag hade inte sett en tills för ett halvår sedan när Annette övertalade mig till att åka ut till Berits gård...

Logga in för att läsa hela novellen


Kommentarer


Sabretooth

Sabretooth | den 22 juni 2018 18:02
Fy faan.. Vad bra.. Mer av detta...