Novellens språk Första gången med en hund

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca13 min | Läst:22gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Djur, Lesbiskt, Straight

Jag har alltid varit förälskad i hundar. Inte den vanliga kärleken, utan en mer primitiv, djurisk. Har alltid fantiserat om att få bli knullade av en hund, men visste inte var jag skulle börja. Jag sökte på nätet och en kväll fann jag en sida för andra ”hundälskare” och där hade en man postat en annons att han erbjöd upplärda hundar. Det stod också att han och hans fru erbjöd sig hjälpa till när man köpte en av deras ”vänner”. Det tilltalade mig för jag lever ensam och inte ville råka i trångomål. Jag hade hört att man, förutom att skada sig själv, kunde göra illa hunden om man inte visste vad man gjorde.

Jag tog modet till mig och svarade honom där jag bad om mer information. Dagen därpå hade jag fått svar från en man som hette Stefan. Han sa att han och hans fru hade flera som kunde passa mig. Allt berodde på vad för slags hund, temperament och hur stor jag ville den skulle vara. Stefan föreslog att vi skulle ses för att prata om mina behov.

Jag fick veta var de bodde, det var ...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...