Novellens språk Mamma och Jag

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca17 min | Läst:90gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Analt, Incest, Lesbiskt, Tonåringar

Jag är en 28-årig kvinna från en liten stad i mellansverige. Jag var 14år gammal när en tjejkompis lärde mig onanera. Helen hade gjort det sen hon hade fått lära sig av sin storasyster. Vi låg sida vid sida, smekte oss själva och njöt av att få se varandra komma.

En gång, öppnade mamma dörren just som vi börjat onanera. Inte en gång har mamma sagt något om vad jag gjort för mig själv i enrum. Vi stannade upp medan mamma bad om ursäkt för att hon inte hade knackat och sade att maten var klar om en halvtimme. Sen gick hon så att vi kunde fortsätta.

Vid matbordet var min kompis lite illa till mods medan mamma var som vanligt. Hon lät mig förstå hur glad hon var att jag hade upptäckt onani och hur hälsosamt, normalt och skönt det var. Vid gymnasiet skildes jag och min vän åt. Jag saknade våra stunder, men sånt är livet.

Mina onanivanor har gått från fingrar, till dildo och Rabbit. Har ni aldrig prövat på en rabbit, så gör det. De roterande pärlorna och de klitoris-kittlande öron...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...