Novellens språk Min hund Bamse

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca8 min | Läst:19gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Djur

Jag är gift med en underbar man. Innan jag träffade John, min man, såg jag framför mig en framgångsrik karriär som affärskvinna, men jag har nu varit en mycket lycklig hemmafru de senaste tre åren. Fyra kvinnor till i vårt område är också hemmafruar och de är mina närmaste vänner. Vi gör allt tillsammans och är ofta hemma hos varandra. Alla våra män är hårt arbetande affärsmän, så det kan gå dagar innan vi ser dem. Därför är vi ofta tillsammans, eller ensamma hemma.

I förra våren sade John att han om några dagar skulle fara iväg på ännu en affärsresa och bli borta i tio dagar. Han undrade om det var okej för det skulle bli hans dittills längsta resa. Jag sa som det var att jag kände mig ensam och att kvällarna kunde bli lite skrämmande. John frågade då om jag skulle känna mig tryggare med en vällärd hund. Efter jag tänkt på det, tyckte jag det lät bra, så länge jag slapp plocka upp hundskiten.

Dagen därpå besökte vi en kennel och vi valde en ståtlig, muskulös Pitbull som hette B...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...