Novellens språk Bröllopet

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca17 min | Läst:39gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Analt, Djur, Incest, Kinky / Fetisher, Lesbiskt

Kyrkan var smyckad så vackert. Mina brudtärnor var så vackra i sina klänningar och männen så stiliga i sina smokings. Min far stod nervös innanför kyrkporten och undrade varför jag dröjde så. Jag hade skickat in alla, innan jag andades djupt, lyfte min klänning och tog av mig mina vita trosor. Därefter knäppte jag upp den i nacken, drog ned ärmarna och tog av mig min vita spetsbh. Sen, knäppte jag den igen och såg mig själv i spegeln. Jag andades djupt.

Jag var inte nervös inför att gifta mig med Henrik. Jag älskade honom så och var hans för evigt. Det skulle vår andra ceremoni bekräfta, men jag visste inte vilka som var bjudna då som gjorde mig nervös och det sista Henrik hade sagt var, inga underkläder idag. Nu hade jag inte det. Inunder min brudklänning fanns bara mina stay-ups, strumpebandshållare och högklackat. Jag hoppades bara att mina bröst inte gungade allt för tydligt.

Jag gick fram till min far som väntade vid kyrkporten.

- Så vacker du är. Jag är så glad för dig o...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...