Novellens språk Karin och Ludde - Del 1

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca11 min | Läst:7gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Djur

Jag heter Karin och växte upp i en liten socken på södra Gotland. Mina föräldrar arbetade hårt och enda barnet som jag var, fick jag ta hand om huset och gården på helgerna när de på fastlandet visade upp våra hästar.

Inte för att det betyder något, men jag är 1,55lång, nätt, med långt rakt, mörkt hår. Som ung klädde jag mig pojkaktigt, för jag hade inte blivit välsignad med några kurvor, och än idag har jag svårt att fylla ut en B-kupa. Inte för att jag klagar, jag tycker min kropp är underbar.

Även om mina bröst är små, så har jag rätt långa bröstvårtor som står ut när jag blir upphetsad, vilket kan vara svårt när jag är med andra, men oftast är jag hemma på gården och då är det inget problem. Det bästa ändå är nog min fina, runda rumpa.

När jag gick på gymnasiet bodde jag hemma för att kunna ta hand om gården. Jag var en äkta plugghäst och ihop med mina små bröst, fräknar och allt jobb på gården, var inte killarna särskilt intresserade. Visst träffade jag en del och några a...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...