Novellens språk Britta och Bobby

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca7 min | Läst:42gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Gruppsex, Incest, Lesbiskt, Stor & Liten, Straight, Tonåringar

Jag heter Mark och är en 38-årig kille med stor aptit på sex. Jag tycker om att bli avsugen och gillar kvinnor som han suga mig ned till pungen och svälja. Jag har rejäla 17cm och är bra på att slicka fitta.

Jag bor i en fin lägenhet och efter att mina föräldrar drog för tio år sedan, så ärvde jag så pass att jag egentligen inte behöver arbeta något mera.

För dryga ett år sedan kom Ylva och hälsade på mig tillsammans med sin 15-åriga dotter Amanda. Fastän Ylva var gammal nog att ha en 15-årig dotter, så såg hon bra ut. och hennes dotter verkade bli minst lika fin hon. Ylva var en gammal klasskompis till mig och 16år gammal hade hon gift sig med en några år äldre kille. Nu så hade han kastat ut dem och de hade ingenstans att ta vägen.

I skolan hade Ylva ryktet om sig att inte vara särskilt bra i sängen och att hon hade gift sig med honom för att han inte brydde sig om att ge en kvinna njutning utan nöjde sig med en snabbis.

Jag var inte så säker och sade att jag skulle tänka...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...