Novellens språk Mitt liv med hund

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca10 min | Läst:10gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Analt, Djur

Jag är en 30-årig tjej som haft sex med killar sen jag var 13, men det jag skall berätta för er är om första gången med en hund. Jag var 18år och ihop med en tre år äldre kille. En helg skulle hans föräldrar resa bort och John bad mig komma på fredagskvällen. Jag sade till mamma jag skulle bo hos min kompis Petra den helgen och hon tyckte det var okej.

Jag smög mig fram till Johns hus så att deras grannar inte skulle få syn på mig. Vid köksdörren möttes jag av Max, Johns föräldrars schäfer. Jag klappade honom på huvudet och gick för att se var John fanns. Han satt i vardagsrummet och såg på TV. Jag satte mig jämte honom, vi kysstes och tog på varandra. Snart satt jag naken med undantag av min blus. Jag föll på knä framför John för att suga av honom.

Jag tog hans kuk i min mun, guppade upp och ned med huvudet och tog allt mer av hans hårda kuk i min mun. Saliven rann från min mungipa och John höll mitt huvud.

- Det är okej, det är okej, hörde jag John viska och när jag sen känd...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...