Novellens språk Sommaren jag träffade Arne

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca8 min | Läst:2gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Analt, Gay

Minns det som igår när jag blev av med oskulden. Det är något underbart med ens första, sexuella upplevelse och min ligger mig varmt om hjärtat. Må låta fånigt, men jag älskar fortfarande den snygge man som knullade mig så väl.

Jag heter Urban och det hände sommaren jag fyllde 16. Mina föräldrar lät mig då äntligen få köra min epa-traktor och vara själv till sommarstugan. Jag var så kåt hela vägen dit. Det skulle ta tre timmar och min kuk flydde redan ur shortsen, så jag svängde in till kanten och drog av mig t-shirten och shortsen. Att få känna vinden som solen var så underbart.

Jag hade precis gått igenom puberteten och var av naturen slät bortsett från min bruna, tjocka buske. Min kuk, hård, var dryga 16,5 cm och kysste upphetsat min mage. Jag var inte välbyggd, men såg väl bra ut, lång och smal, med mitt bruna hår på skallen och antydan till mustach som jag var så stolt över.

Jag kunde inte låta bli att ta på min hårda kuk, smeka och känna den i min hand medan jag körde. J...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...