Novellens språk Svärmor Ulla

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca7 min | Läst:23gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Kinky / Fetisher, Straight

Min fru bad mig tidigare i veckan att titta förbi hennes mamma och hjälpa henne med ett läckande rör under köksbänken. Det var något som hennes man, tillika min svärfar, som var värdelös på alla de sätt, inte klarade av. Jag hade just slutat på jobbet och var nu på väg till Ulla, min svärmor. Jag parkerade och ringde på, men ingen öppnade. Jag visste dock att hon var hemma, för bilen stod på uppfarten.

Låt mig få berätta lite om Ulla, bortsett från att vara min svärmor, är hon, vad man i folkmun kallar ”BBW”. Det är inte en typ av kvinna som jag normalt sett dras till. Hon har långt brunt hår, ett sött ansikte och väger omkring 140kg. Rumpan är stor och magen likaså. Ulla har förvånansvärt små bröst med tanke på hur stor magen, höften och rumpan än. Vet inte vad det är med henne som påverkar mig, kan kanske bero på att vi bodde hos henne de första två åren som gifta.

Jag ringde på igen, men ingen öppnade. Jag tog i dörren som var låst och låste upp med nyckeln som jag ännu hade k...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...