Novellens språk The Simpsons: Lisa och Nelson

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca8 min | Läst:13gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Barnsex

Nelson Muntz kände sig extremt stolt och lycklig över att ha kunnat lura Skinner och dessutom fick han se hur Skinner reagerade tillsammans med sin flickvän Lisa Simpson. Tråkigt nog tjatade hon på honom hur fel det var och för att tysta henne överraskade Nelson sig själv med att kyssa henne.

”Det får henne att hålla käft” var hans första tanke, följt av hur skönt det var. Att ha en strippa till mamma gjorde att Nelson kunde en del om sex och att man kunde kyssas på olika sätt, så Nelson tungkysste Lisa. Lisas tunga tog sig tid, men till sist kunde Nelson känna den i sin mun. Han slog läpparna om den och sög. Lisa slog armarna om honom så att Nelson förstod det var okej. Nelsons kuk var nu hård och omedvetet gned han den mot sin flickvän.

- Wow, Nelson. Det var riktigt skönt, suckade Lisa och bannade sig själv för att inte kommit på något smartare att säga. Hon som var så smart.
Vill du känna något som är ännu bättre? Frågade Nelson hest.
- Blir svårt att toppa det, skrattade h...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...