Novellens språk The Cosby Show

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca6 min | Läst:8gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Straight

På 80-talet samlades svenskarna för att på söndagskvällarna skratta åt en halvtimmes Cosby-show. Det ni nu skall läsa fick man inte se.

Denise låg utsträckt på sängen med ansiktet nedåt och sparkade i madrassen. Hon var fyllda 15, en streetsmart-tjej med en mjölkchokladsfärgad kropp som nu doldes av ett par pösiga mjukisbrallor och en alltför stor t-shirt. Hon hade lärt sig att dölja sina kurvor, även om killarna i skolan stötte på henne ändå. Men, Denise visste att det kunde vara värre. Där fanns tjejer som bad om det och klädde sig som horor, men även de som klädde sig enkelt i kjol och blus fick stå ut med en massa skit.

Hon ansträngde sig för att få de betyg som krävdes, men ville inte framstå som någon plugghäst och att klä ned sig, men ändå på ett sådant sätt att hon inte framstod som klassens pajas.

Det där förstod inte hennes föräldrar. Mamma, advokaten och pappa, doktorn, kunde inte se att det var ett problem att vara alltför bra i skolan. De hade säkert varit på henn...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...