Novellens språk Mormor

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca17 min | Läst:17gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Incest, Offentligt, Straight, Tonåringar

Jag flyttade till mormor efter 9:an, för jag hade fått en praktikplats nära hennes. Hon är 48år och vad jag vet har hon inte haft en man sen morfar dog för tio år sedan. Mormor fick sin dotter, min mamma, när hon var riktigt ung och detsamma gällde henne. Låg i släkten så att säga. Oftast brukade jag hälsa på henne tillsammans med mamma en gång per vecka och ibland själv med. Mormor är 1,70lång, har sitt blonda hår uppsatt i en hästsvans och en fast kropp. Hon jobbar mer, eller mindre heltid som sekreterare och ser till sin häst morgon som kväll.

Jag satt i köket när jag hörde mormor komma hem och hon rusade genast uppför trappan. Ett par minuter senare kom hon ned i köket i endast trosor och bh.

- Fan, glömde att du var hemma. Mina hästkläder ligger ute på trappen.

Detta var första gången som jag såg mormor näst intill naken och det var något som jag aldrig kommer att glömma. Hon bar röda spetsunderkläder och stod framför mig.

- Kommer snart, sätt på te-vatten så länge.
...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...