Novellens språk Min labrador

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca6 min | Läst:7gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Djur

Under det senaste året har mitt liv förändrats på alla de sätt. För ett år sedan var jag sinnebilden av en medelsvensk fru. Jag hade mina barn, min man och ett vanligt liv. Sedan dess har mitt liv vänts in och ut.

Allt började för 1½ år sedan. Som alla andra familjer har även vi internet. Vi gör det vanliga, betalar räkningar, spelar spel och hjälper ungarna med läxorna. Visst hade vi sett porr på nätet, men det var inget som vi sökte upp. Det var inget för oss. Åtminstone trodde jag det.

En natt vaknade jag och fann att min man gått upp. Jag gick ned och fick se att han satt i datorrummet. Jag kikade in och häpnade över vad jag fick se på skärmen. Det var en kvinna som blev härjad med av en stor, svart hund. Jag vart så äcklad, medan min man log brett.

- Vad håller du på med? Frågade jag.
En jobbarkompis berättade för mig om den här sidan.

Jag var arg på honom för att han kände han måste gå ned mitt i natten och se på den här skiten. Jag tyckte det var djurplågeri att få...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...