Novellens språk I fjällen

1st Gillar novellen 1 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca6 min | Läst:35gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Offentligt, Straight, Tonåringar

Hej på er.

Jag heter Urban, är 1,75lång, väger 80kg och har en kuk på 16,5cm. Inte så stor, men rätt tjock. Jag har aldrig fått några klagomål från damerna. Jag är även läkare, så jag ser till att hålla mig i form.

Detta hände i vintras när vi var ute och åkte snöskoter i fjällen. Det var min syster, hennes man och deras två tjejer, Karin som var 15år och 13-åriga Katrin.

Vi hade alla ätit lunch och värmde oss i en fjällstuga, när Karin och Katrin ville åka iväg själva en sväng. Min syster tvekade lite, men lät dem göra det. Varnande bad jag dem att hålla sig på de märkta skoterlederna. Tjejerna hade varit iväg nästan två timmar och min syster försökte kontakta dem på komradion, men de svarade inte. Jag hoppade på min skoter och började leta. Jag kopplade även på den lilla släden där jag hade min nödutrustning, bestånde av ett fyrmannatält, nödproviant, sovsäckar och liknande.

Min svåger, deras pappa, åkte med på sin skoter. Vi följde deras spår, men tappade snart bort vara...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...