Novellens språk Vad jag krävde

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban2323 den 1 januari 2018 | Lästid: ca9 min | Läst:11gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Kinky / Fetisher

Efter vi chattat, och haft rykande telefonsex, ville han få träffa mig. Inte bara det, utan göra mig till en riktig slyna för honom. Det är så upphetsande för mig att bli bemött som en hora, och jag ville få träffa just den rätta mannen att utnyttja mig så som jag behövde.

Jag är en 39-årig BBW som älskar att bli förnedrad. Jag älskar att bli kallad vid namn medan jag blir hårt utnyttjad. Jag är 1,58lång, 95kgtung, brunhårig, och brunögd med D-kupa, och renrakad fitta.

Han var en56-årig man, 1,80lång, och var ute efter att få äga en kvinna som jag. Efter vi börjat prata visste jag vad jag behövde. Han kallade mig allt möjligt på datorn, och till sist i telefonen. Min fitta dunkade för honom. Jag visste inte hur han såg ut, ej heller brydde jag mig, så länge som han utnyttjade mig i verkliga livet så som i telefonen.

Vi stämde träff nere vid centrum, det låg nära mig, och där fanns även ett hotell. Han körde upp med bilen, och befallde mig att kliva i. med tanke på varför jag v...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...