Novellens språk Jim - Min kärlek

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca10 min | Läst:6gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Analt, Gay

Jag har alltid sett mig som straight. Men, jämt fascinerats av kukar, ända sen jag som skolgrabb bytte om med de andra efter gympan.

Till sist tog nyfikenheten över, och blev medlem på flera bög-sajter där jag i timmar kunde glo på alla kukar som fanns. Jag började fantisera om att kanske träffa någon, men det varen sak att fantisera om det, och en annan att faktiskt göra det. Skulle jag kunna träffa en kille, och ha sex med han? I så fall var jag inte intresserad av att bara runka tillsammans med en kille, eller bara en avsugning. Jag ville få vara med om allt, och det även att bli knullad av en kille.

Jag satte in en annons med vad jag sökte, och vad jag var ute efter, samtidigt som jag såg på andra killars annonser. Det kan låta egendomligt, men jag ville ha en snygg, tjock kuk med svampformat ollon.

Till sist kom jag i kontakt med en kille som var bög, och ville träffa mig. Han såg bra ut, och han hade en fin kuk. I hans annons stod det att han var Aktiv, vilket passade m...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...