Novellens språk Glassförsäljning har sina fördelar, Episod III

7st Gillar novellen 7 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:Swedehawk den 11 juni 2018 | Lästid: ca40 min | Läst:125gånger | 1 Kommentarer
Kategorier: Analt, Gay, Gruppsex, Tonåringar

Glassförsäljning har sina fördelar, Episod III


Evert satte sig upp med ett ryck. Han hade för ett ögonblick slumrat till i sin soffa. Nu vrålade mobiltelefonen skarpt, med den speciella signal som var kopplat till glasskioskens nyinköpta inbrottslarm.

Evert hade av och till haft problem med skadegörelse och en del inbrott i kiosken. Han hade till slut tröttnat och installerat ett larm som var kopplat till hans mobil. Evert kastade sig ut till sin bil för att köra den korta sträckan till kiosken. Han hann tänka på vägen till bilen att det var otroligt skönt i luften denna varma sommarkväll trots att klockan redan hade hunnit bli 23.

Resan ner till stranden tog bara ett par minuter. Evert hade av säljaren till larmet blivit rekommenderad en siren, för att skrämma bort eventuella tjuvar. Evert hade dock inte velat ha det, då han istället ville ta vandalerna på bar gärningen, så istället hade det blivit ett ljudlöst larm kopplat till en mobil.

Evert bromsade in på parkeringsp...

Logga in för att läsa hela novellen


Kommentarer


Krister

Krister | den 16 juni 2018 12:58
Härlig novell!