Novellens språk Thaiflickan

2st Gillar novellen 2 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca10 min | Läst:97gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Barnsex, Stor & Liten, Straight

I början av 70-talet flyttade jag till Thailand för att i ett halvår jobba för ett större svenskt företag. Innan jag reste dit hade jag hårdpluggat thai, och kunde nu göra mig förstådd, samt förstå dem.

Jag var då blond, hade mustach, och var 1,80lång. Med andra ord stod jag ut bland thailändarna, och vid den tiden var de inte vana vid att se västlänningar, åtminstone inte ute på landsbygden. Thaikvinnorna ute på landet, gick omkring topless med sarongen om midjan, och de var så gästvänliga.

Jag körde en gammal bil, och åt på de småställen som fanns. När jag så en dag, passerade en större by, och fick se ett matställe, stannade jag till. I dörren möttes jag av en kvinna med mörka tänder som hon fått efter att ha tuggat tuggtobak. Hon log brett, och nära antastade mig när hon visade mig till bordet. Hon hade aldrig sett en vit man så vacker, sade hon. Hon trodde jag var en gud. Enligt thailändarnas sägen är någon lång, och blond, en gud som kommer med lycka.

Den gamla kvinnan h...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...