Novellens språk Farmor och Jag

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca9 min | Läst:7gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Stor & Liten, Straight, Tonåringar

När jag var 14år, var jag med om en cykelolycka där jag bröt vänsterbenet, och båda armarna. Jag kunde varken tvätta mig, klä mig, eller göra något annat. Eftersom mamma, och pappa jobbade, bad de farmor att komma förbi var morgon för att hjälpa mig på med kläderna, och göra frukost åt mig. Farmor var 70år då.

De första dagarna tvättade hon mig med en tvättlapp, och klädde mig. Men på fredagen tyckte hon att jag behövde ta mig ett bad. Jag invände, men det ville hon inte veta av, utan började klä av mig. Generat klev jag ned i badet.

- Var inte dum. I min ålder finns inget som chockar mig längre.

Hon började tvåla in mig, och det jag var mest rädd för, hände med. Jag fick stånd. Hon fortsatte som inget hade hänt, och med intvålade hander greppade hon min kuk. Självklart gick det för mig med en gång, och jag babblade på om hur ledsen jag var.

- Hade inte räknat med något annat. I din ålder är det något helt naturligt, log hon, tvättade sperman från min kuk, och torkade mig s...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...