Novellens språk En kärlekshistoria

0st Gillar novellen 0 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:urban32 den 1 januari 2018 | Lästid: ca14 min | Läst:9gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Analt, Gay

Du kom hem efter en lång dag på jobbet, och fann mig upptagen med kvällsmaten invid köksbänken. Jag stod med ryggen mot dig så du passade på att beundra min härliga, släta rumpa. För det mesta är jag naken, så som du önskar.

Jag kände mig särskilt söt ikväll, och bar därför svart gördel, och stay-ups. Du anser att jag har den perfekta kroppen. Något rund, för du tyckee om när dina män har kärlekshandtag.

Vissa ser mig som blyg och tillbakadragen. Det är något jag trivs med. Som tur var hade jag tagit ned persiennerna, för din lusta tog över. Du ställde dig tätt intill, och tryckte skrevet mot. Jag kände hur ditt stånd, genom dina byxor, letade sig in mellan mina skinkor. Du slog armarna om, och nöp ena vårtan samtidigt som du lekfullt bet mig i nacken.

- Är så glad att få se dig, sade du.
Hur glad då? Log jag.
- Ska visa dig.

Med din fria hand, lossade du skärpet, drog ned gylfen, och knäppte upp byxorna så de föll mot golvet. En snabb blick sade mig att du hade på dig mi...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...