Novellens språk Den avancerade voyeuren IV

2st Gillar novellen 2 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:kalle_svensson den 25 maj 2018 | Lästid: ca16 min | Läst:94gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Straight

6.


Fredag kväll sitter vi hos Lisa, Jonas har åkt jobbkonferans inför någon ny rekryteringskampanj för lärare, och bara umgås med chips, cola och vin. Barnen sitter uppe i sovrummet och kollar film och vi sitter bara och pratar över
ett glas vin. Emma frågar om Lisa inte vill komma över och äta med oss imorgon och sedan gå ut på stan för att ta ett eller två glas vin med henne, men får till svar att dom ska åka på släktmiddag hos Lisas föräldrar.
Klockan kryper fram imot 23 och jag tackar för mig, har haft en superstressig dag på jobbet och är helt slut. Vaknar till när Emma och Erik kommer hem strax innan midnatt somnar om med Emmas hand över mitt bröst en halvtimme senare.

Hela förmiddagen och större delen av eftermiddagen på lördagen går åt ute. Emma bland buskar och rabatter och jag inne i garaget. Det blir en ordentlig hög med blandad skit som körs till återvinningscentralen just innan dom stänger.
Emma har gått och pratat i telefonen titt som tätt hela dagen så jag bli...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...