Novellens språk Alexandra förlorar oskulden

7st Gillar novellen 7 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:Sexuell Befrielse den 8 juni 2018 | Lästid: ca9 min | Läst:233gånger | 1 Kommentarer
Kategorier: Barnsex, Djur, Incest, Lesbiskt, Stor & Liten, Våldtäkt / Ovillig

Denna historien utspelar sig under sommaren och Alexandra, men som kallades Alex, hade nyss slutat sexan och hade hela sommarlovet framför sig. Men hon hade en orosklump i magen som inte ville försvinna, ända sedan femte klass hade hon och hennes väninnor pratat mycket om killar och sex. Och framför allt då äldre killar som hade egna bilar och väninnorna hade ständigt försökt trumfa varandra med sina äventyr och erfarenheter, men Alex var lite godtrogen och hade trott helhjärtat på väninnornas skryt och trodde att hon var den enda som fortfarande var oskuld när sanningen var den att det var de allihop. Följaktligen beslutade hon sig för att hon inte skulle vara oskuld när skolan började efter sommarlovet.
Men hon var osäker på vem hon skulle välja, hon var tillräckligt vacker och omtyckt för att hon skulle kunna peka på vem hon ville och få sin vilja genom, men nånstans ville hon att det skulle vara romantiskt som på film, med någon som hon älskade.
Hennes lättaste byten stod att fi...

Logga in för att läsa hela novellen


Kommentarer


Bonasera1

Bonasera1 | den 14 juni 2018 20:49
Mycket bra novell. Finns det fler delar till denna för dom vill jag gärna läsa