Novellens språk Lilla Veronica IV (extrem fisting)

2st Gillar novellen 2 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:Sabretooth den 6 juni 2018 | Lästid: ca21 min | Läst:64gånger | 1 Kommentarer
Kategorier: Incest, Lesbiskt, Småbarn / Bebisar, Tonåringar

Dagen efter festen går långsamt kanske på grund av all den alkohol som dracks av, i stort sätt, alla. Utom Peter, Emmas son, förstås. Eftersom han inte har den åldern inne ännu.

Veronica har lite ont i skallen av för mycket vin, så som det brukar bli. Men hon är även lite härligt öm i musen efter att mamma hade haft näven i den en stund sent på natten.

Hon försöker hela tiden läsa av mamma och sin moster Emma men de beter sig som de aldrig haft med sådana kinky lekar att göra. Mamma Eva rör sig som vanligt trots att Veronica ju vet att hon hade tre händer i sin mogna fitta bara 10 timmar sedan.

Veronica kikar lite mer på moster Emma som verkar vara en vanlig hemmafru som håller på med saker som en stereotyp hemmafru brukar hålla på med. Fast hon kommer ju så väl ihåg hur hennes son, Peter, hade sin lilla hand och halva arm instoppad i hennes fitta i går kväll. Hon ryser lätt när hon börjar få de vanliga surren i sin unga men ändå stora fitta.

Papporna pratar som vanligt om...

Logga in för att läsa hela novellen


Kommentarer


miscd

miscd | den 6 juni 2018 14:58
Jätteskön novell, verkligen upphetsande att läsa om hur hennes son börjar fingra henens livmodertapp och ännu mer. Fick kämpa emot för att inte spruta direkt till denna :)