Novellens språk Marias bruna ögon

5st Gillar novellen 5 0st Gillar inte novellen 0 | Skriven av:Drömkillen den 11 juli 2018 | Lästid: ca17 min | Läst:68gånger | 0 Kommentarer
Kategorier: Egen erfarenhet, Vanilj / Mjukt

Maria och jag jobbade på samma avdelning på Posten. Hon var lång med långt mörkt hår. Det såg inte ut som om hon sminkade sig, hon hade naturlig utstrålning och skönhet. Ju mer vi snackade desto mer gillade jag henne. Hon var så lugn och hade så skön utstrålning. Hon var lätt att snacka med, trevlig, snäll och omtänksam. Jag var rätt blyg och jag erkände för henne att jag hade lite autism och stora problem med ögonkontakt. Hon var väldigt förstående.

En dag satt vi hemma hos henne och snackade bara, om skrämmande saker som hänt i våra liv. Lite övernaturliga händelser. Vi blev lite uppskrämda och det var lite kuslig stämning. Hon sa att hon ville hjälpa mig komma över mitt problem med att hålla ögonkontakt. Och vi tyckte bägge två att nu när det kändes lite jobbigt kunde vara ett bra tillfälle att göra det på. Så jag frågade hur hon hade tänkt sig då, om vi bara skulle se varandra i ögonen tills man tittade bort, eller om hon hade en plan.

Vi satt på hennes säng och hon satte si...

Logga in för att läsa hela novellen

Det finns inte några kommentarer...